Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Outriders: New Horizon udkommer i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og i går besluttede 343 Industries så at tyvstarte på Halo Infinite med lanceringen af spillets første multiplayersæson.

Men nu melder endnu et spil sig så ind i kampen om de skydegales gunst i form af People Can Flys tredjepersons looter-shooter Outriders, der dukker frem fra skyttegraven, nu pludseligt udstyret med en masse nyt indhold.

I dag udkommer nemlig en ny opdatering af sådan et omfang, af den har gjort sig fortjent til sit eget navn. New Horizon hedder den og tilføjer fire ny ekspeditionerne, nye våben, nye fjender og - forhåbentligt - ingen nye bugs.

Blandt de øvrige forbedringer vil det blandt andet være muligt, at tilpasse sit udstyr ved at tage design fra et våben og tilføje det et andet, så man ikke tvinges til at vælge mellem stats og stil.

Det er dog de nye ekspeditioner, som på papiret er mest interessante. Her serveres fire nye områder, som du kan udforske i dit eget tempo, da den normale tidsgrænse er blevet fjernet. Områderne er Molten Depths (isgrotter i Eagle Peaks), City of Nomads (en hellig men forfalden by) The Marshals Complex (fabriksområder) og The Wellspring (et område inspireret af indiansk kultur).

People Can Fly har også afsløret, at der næste år udkommer en mere klassisk betalt udvidelsespakke.

Du kan se masser af billeder fra den nye udvidelse herunder.

OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...Indlæser mere indhold