Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Operation Flashpoint: Dragon Rising

Operation Flashpoint-indhold

Overwatch annonceret til Dragon Rising

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er en af dem, der mener at Call of Duty: Modern Warfare 2's multiplayerdel kun er for tøsedrenge og du altid spiller Operation Flashpoint: Dragon Rising online, så kan du glæde dig til den kommende indholdspakke Overwatch, der udvider spillet med to nye multiplayerfunktioner i form af Blindside og Supremacy samt nye Fire Team Engagement (FTE) missioner.

Pressemeddelelsen nævner ingen konkret dato for lanceringen af Overwatch-pakken men fortæller, at den i første omgang udgives til Xbox 360, dernæst PS3 og PC. Billederne nedenfor stammer fra det originale Operation Flashpoint: Dragon Rising, ikke Overwatch.

Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Dragon Rising

Relaterede tekster

Operation Flashpoint: Dragon RisingScore

Operation Flashpoint: Dragon Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Codemasters har overtaget stafetten fra Bohemia. Men har firmaet udvandet konceptet, eller står den stadig på stenhård militæraction? Jesper Karlsson fortæller alt...Indlæser mere indhold