Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 4

Online-tjenester i Halo-spil på Xbox 360 lukkes snart ned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Xbox One-æraen er officielt slut, og denne er nu erstattet af Xbox Series. Derfor kan det vist ikke komme som nogen overraskelse, at Microsoft nu lukker for diverse online-tjenester i konsolgenerationen før den.

Ja, der er stadig aktive Xbox 360-servere i eksempelvis Halo 3, Halo 4 og Halo: Reach, men disse lukkes nu fra januar 2022. 343 har bekræftet via Halo Waypoint, at i løbet af januar måned, så lukker de al online-infrastruktur i netop Halo 3, Halo 4, Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: Spartan Assault og Halo Wars.

Det betyder at man ikke længere kan matchmake i nogle af disse spil på Xbox 360-platformen. Dog fortsætter al understøttelse af online på Xbox One indenfor den overskuelige fremtid.

Halo 4

Relaterede tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Efter at have ligget på køl i det yderste af en fjern galakse, rejser Master Chief sig mod mørke kræfter atter engang.

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

NYHED. Skrevet af Lee West

Den her er ganske enkelt så lækker, at redaktionen overvejer at begynde at køre motorcykel bare for at kunne være ekstra nørdet og føle sig som en stjerne i Microsofts...

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Microsoft har tænkt sig at genudgive Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, opdaterede udgaver. Det skriver i hvert fald Engadget, der mener at...Indlæser mere indhold