LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Dansk
      Gamereactor
      hardware-tekster

      OnePlus Nord 2T

      OnePlus har - igen - lavet en budget-telefon der dækker behovet hos langt de fleste.

      Abonner på vores nyhedsbrev her!

      * Påkrævet felt

      OnePlus bevæger sig fremad, ikke med kvantespring, men med konstante forbedringer hele tiden, og konstant gør det at de billigere mobiler kan forbedres ret meget, og hele tiden. Jeg har opgivet at holde styr på modellerne i Nord-serien, men kan konstatere at de i hvert fald er hurtige i optrækket således at man ganske dovent når man skal have ny mobil bare kan købe den nyeste og dyreste Nord-model, og så er man stort set 100% sikker på at man får det bedste man kan få for pengene lige i dette øjeblik, og det er vel også en form for forbrugervenlighed. Om det er Nord 2, en CE-model eller sågar en af Nord Lite-telefonerne, så har de alle det tilfælles at de er en ret god investering. Men forvirrende er det gået hen og blevet - ingen tvivl om det.

      HQ

      Det som 2T (Ja, den hedder også 5G, men eftersom at stort set alle nye mobiler har 5G er det ret overflødigt i min optik) eksempelvis kan levere er 80 watt SUPERVOOC-opladning, der giver 20% hurtigere opladning end den oprindelige Nord ifølge dem selv. Det vil sige at det ret store 4500 mAh batteri kan lade 60-62% på 15 minutter, og det passer meget godt med relativt tung brug i løbet af en hel dag.

      OnePlus Nord 2T

      Kameraet har et 50 megapixel hovedkamera, der bruger Sony IMX766-sensoren, og den gør det faktisk ret godt - faktisk er både dybdeskarpheden ret fornuftig og billedeopløsningen rimelig god selv når man zoomer lidt. Vi kommer dog ikke uden om at det ser lidt sjovt ud med den måde kameraetsystemet ser ud bagpå. Farverne er ganske fornuftige, og der er også en 8 megapixel ultra-wide, samt et 2 megapixel monokamera, en linse der dog primært skal give dig bedre dybdegenkendelse i eksempelvis portrætter, snarere end at agere selvstændigt. Men hvis du virkelig vil, jo så er det da et " triple camera system". Generelt må jeg sige at farvedifferentieringen er overraskende god, og kvaliteten er høj med meget naturlige farver og god opløsning. På video er der i øvrigt leget en del med video der har autokorrektion, og det skal naturligvis hedde noget med AI. Selfie-kameraet er på 32 megapixel med AI-optimering. Der udnerstøttes 4K/30fps, og 1080p/480fps.

      Skærmen har en densitet på 409ppi, strukket over 6.43 tommer med 90Hz og 2400x1080. Der er sågar Gorilla Glass 5, men jeg mangler et ekstra beskyttelseslag oven på selve skærmen som mange andre har, inklusiv den oprindelige Nord. Til gengæld får man et gratis cover med, og det giver ekstrapoint. Det skal dog her siges, at selve panelet er identisk sammenlignet med Nord 2.

      Dette er en annonce:

      MediaTek Dimensity 1300-chipsettet er fint, jeg oplevede ikke lag af nævneværdig karakter, overhovedet faktisk, og mange af de gode ting i chipsettet handler mere om forbedring af kamera og andre ting end hardcore performance.

      GeekBench 5 gav en 470 single core score og en multicore score på 2934.
      PCMark for Android gav en Work 3.0 score på 9711.
      3D Benchmark Wildlife gav 4577, og Extreme udgaven gav 1311.

      Faktisk ikke så langt fra OnePlus egen 10 Pro 5G model, så det tyder på at OnePlus ikke er helt ved siden af med deres påstande om at man kommer tæt på flagskibsmodellerne når vi taler helt ned til 10% forskel i visse tilfælde.

      OxygenOS er som altid solidt, rart at bruge, intuitivt, og klart en af de bedste Andoid brugerfalder på markedet. Der ydes i øvrigt tre års garanti på opdateringer.

      Dette er en annonce:

      Prisen er i øvrigt 3.299 kroner for 8GB RAM /128 GB lagerplads, hvor 12GB/256 GB-udgaven koster 3.899. Det skal dog siges at der uanset hvad, hvis man køber direkte hos OnePlus får man så et sæt OnePlus Buds Z2 med.

      OnePlus Nord 2T

      Der er ikke så meget at sige, det er et solidt produkt som mange vil finde opfylder deres behov, men det er stadig en entrylevel telefon der ikke har 700 premiumfeatures, men til gengæld får du et virkeligt solidt produkt til en virkeligt god pris. Det kan anbefales at man læser vores anmeldelse af både Nord 2 og Nord CE 2, for vi har helt naturligt skippet over visse detaljer, netop fordi det hele er begyndt at flyde lidt sammen. Den almindelige Nord 2 kan i øvrigt fås for cirka 2700 nu, hele 600 kroner mindre end Nord 2T introduceres til. Er der opgraderinger her og der? Ja, men OnePlus er så småt ved at falde i den samme fælde som så mange andre - de mætter markedet i en sådan grad, at det bliver tilbudspriser og generelt prisfald på de enkelte modeller, der dikterer hvilken man aktivt anbefaler, for forskellene er så så små, at det vitterligt næsten kun er aktuel markedspris der afgør det.

      Vi er vidne til et OnePlus der drastisk ændrer sig, på godt og ondt. Stadig; når alt kommer til alt, så forholder det sig stadig sådan, at hvis du kom og sagde til mig at du havde købt en OnePlus Nord 2T, så ville jeg sige; "ah, det er også en god telefon for pengene" - og det er det.

      08 Gamereactor Danmark
      8 / 10
      overall score
      er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

      Relaterede tekster

      0
      OnePlus Nord 2T

      OnePlus Nord 2T

      HARDWARE-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

      OnePlus har - igen - lavet en budget-telefon der dækker behovet hos langt de fleste.



      Indlæser mere indhold