Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

OnePlus Buds Pro

OnePlus har haft et lidt hårdt år, men det her er bare én stor triumf.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

OnePlus lancerede i starten af året deres 9-serie, og selvom vi synes ret godt om det generationsmæssige spring de præsterede, så fik telefonen, og særligt Hasselblad-kamerasystemet, nogle lidt hårde ord med på vejen. Dette blev efterfulgt af den lidt blandede lancering af OnePlus Watch, og den mere direkte sammensmeltning med Oppo. Med andre ord; de har haft brug for en sejr.

HQ

Og en sejr har de nu, en endegyldig trium. OnePlus Buds Pro har været på markedet i noget tid, og nu er vi endelig klar med vores anmeldelse, og hvis du har gået og kigget lidt på dem, så kan du roligt nu gå ud og investere, for de er hit fra start af.

Først og fremmest drager OnePlus megen inspiration fra Apple her, men ikke som sådan på nogen dårlig måde. Enhederne har en stamme, og gummihætter til fæstning i øret. Køber du de hvide, så ligner de faktisk AirPods Pro til forveksling, men en nærmere inspektion viser dog nogle ret tydelige æstetiske forskelle. Ligesom Apple dropper OnePlus desuden et trykfølsomt panel på siden af hver enhed til fordel for trykfølsomhed i selve stammen. Det betyder at du "klemmer" for at afspille, pause eller at modtage opkald. Det er en genial måde at gøre det på, der med et sletter chancen for at foretage falske eller utilsigtede inputs, hvis man eksempelvis skal justere dem i ørerne.

OnePlus Buds Pro

De er uden tvivl solidt produceret også, og man mærker ingen steder at OnePlus fortsat sigter efter mere budgetorienterede forbrugere. De føles solide, og det gør etuiet i øvrigt også. Det lades via USB-C, kan lades trådløst via Qi-standarden, og holder på cirka 29-30 timers afspilning. Læg det sammen med de 6-7 timer du får fra start af, og så er det stort set et af de mest batteristærke sæt in-ears på markedet.

Dette er en annonce:

Og nu hvor vi er ved konstruktionen, så er hele molevitten IP55-certificeret, så der er ikke sparet på de officielle krav her. OnePlus Buds Pro kan du sagtens bruge i silende regn uden at være bekymret. Når jo, der er Bluetooth 5.2, der gav os en cirka 15 meters afstand før signalet bryder op.

De 11 millimeter drivere leverer en frekvens på 20-20.000Hz, imponerende for et sæt in-ears, og det er et frekvensspænd man oftest finder i større headsets. Lyden er fyldig uden at være rungende, tung og substantiel uden at være alt for basset. I det hele taget leverer OnePlus her et sæt in-ears der er ret meget i balance, og om du lytter til Youtube-videoer eller RnB, så satser vi på at de fleste vil få en tilfredsstillende oplevelse ud af dem.

Der er, naturligvis, også aktiv støjreduktion, og det håndterer den håndfuld mikrofoner imellem de to ganske nydeligt. Nej, det er ikke på linje med eksempelvis Sonys WF1000-XM4, men de koster så også noget der ligner tre gange så meget. Desuden har OnePlus en Zen Mode Air-feature, der kan levere hvid støj hvis du holder den ene stamme i tre sekunder. Det er en overraskende feature, som vi brugte mere end vi umiddelbart troede til at starte med. Det skal dog siges, at deres Transparency feature ikke var helt lige så imponerende, selvom den på funktionel vis tillader at man kan høre stemmer igennem.

OnePlus Buds Pro
Dette er en annonce:

Der er desuden heller ikke rigtig nogle OnePlus-eksklusive features her, udover at du via en OnePlus-telefon kan tilgå de vigtigste indstillinger igennem Bluetooth-menuen, hvor du så skal hente en dedikeret app på andre telefoner. Det er dog kun via OnePlus-telefoner at du får Dolby Atmos og low-latency gaming modes.

Men det er sådan set også det eneste negativt man kan sige om OnePlus Buds Pro, at du nok i sidste ende bør have en OnePlus-telefon for at drage mest mulig fordel af de her in-ears. Men i forhold til byggekvalitet, design, funktionalitet og lyd, jamen så er det her et produkt vi gerne ville have haft set tidligere fra producenten, for de er bare virkelig, virkelig gode.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold