Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 3

Obsidian taler ud om et Fallout 3-spil der aldrig udkom

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Historien om udviklingen af Fallout 3 er lang og interessant, og spillet gennemgik flere stadier før Bethesda i sin tid samlede rettighederne op og udgav spillet i 2008.

Først havde udvikleren Black Isle gang i projektet omkring 2003 , men nu har den legendariske udvikler Obsidian Entertainment afsløret, at også de havde et Fallout 3-projekt igang, som dog i sidste ende blev til Icewind Dale.

I en ny episode af IGN Unfiltered fortæller Obsidian-chefen Fergus Urquhart, at studiet arbejdede på et Fallout 3, men at grundet besværligheder med deres daværende udgiver, Interplay, måtte de omlægge projektet.

Studiet fik dog senere hen chancen med Fallout: New Vegas, og mange håber at studiet vil vende tilbage til Fallout-serien på et tidspunkt.

Fallout 3

Relaterede tekster

Fallout 3: Mothership ZetaScore

Fallout 3: Mothership Zeta

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Den står på rumrejser, hidsige fremmede og dødsstråler i hvad Bethesda betegner som den sidste udvidelse til Fallout 3. Jonas har kæmpet sig igennem den...

Fallout 3: Point LookoutScore

Fallout 3: Point Lookout

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Bregnbak

Michael Bregnbak er taget på ferie i den radioaktive verden, og har befundet sig godt med benene dybt begravet i sumpen...



Indlæser mere indhold