Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Nyt søgsmål siger at Fortnite er bevidst designet til at være "highly addictive"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alle spil er til en hvis grad designet til at være vanedannende, det er al underholdning, men naturligvis går der en grænse, hvor spil, på mere bevidst vis bruger beskidte kneb til at fastholde spillerens interesse. Det gælder desuden særligt i spil der lever af spillerens kontinuerlige køb af mikrotransaktioner.

En ny bred retsag er blevet præsenteret mod Epic Games på vegne af forældrene af to børn på henholdsvis 10 og 15, og her påstås det at spillet er "purposefully designed to be highly addictive", og at bare det ene barn som resultat har brugt over 7700 timer i spillet på godt to år.

Sagen bliver bragt af det prominente advokatkontor Calex Légal i Canada, og har stået på i forskellige versioner siden 2019. Epic har allerede svaret via en meddelelse til ABC, at de har "industry-leading parental controls that empower parents to supervise their child's digital experience."

Det ser lige nu ud til at sagen skal for retten.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold