Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

Nyt jobopslag lader til at hentyde til remake af The Last of Us igen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har adskillige gange svirret omkring et potentielt remake af The Last of Us, og relativt troværdige kilder har også peget på projektet som noget Sony har i støbeskeen, og specifikt noget som Sony San Diego faktisk arbejder på.

Og nu er der et nyt jobopslag, der peger på at det netop er det de arbejder på. For nylig begyndte Sony San Diego at lede efter adskillige nye ansatte, og i deres opslag står der at følgende ansatte specifikt skal arbejde et projekt der involverer følgende:

"Implement existing gameplay systems into a new framework"
"Improving existing level scripts for interaction and engagement"
"Ownership and maintenance on gameplay systems such as: Melee combat, ranged combat, gameplay cameras, player navigation, etc."

Det er ret tydeligt at der er tale om et remake, og det falder ret pænt sammen med de eksisterende rygter, men tag det nu med et gran salt.

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...Indlæser mere indhold