Dansk
Gamereactor
nyheder
Might & Magic: Heroes VI

Nyt Humble Bundle er fyldt med magi, helte og donationer til Nepal

You want some rpg's and strategy games set in fantasy worlds?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det nye Humble Bundle er enhver RPG og fantasy-strategs drøm, og giver samtidigt mulighed for at hjælpe ofrene for jordskælvet i Nepal da man kan vælge at donerer til Røde Kors.

Ikke bare får man god samvittighed, men dette Humble Bundle er fokuseret på Might & Magic seriens kapitel 1-6, Heroes II samt Heroes IV til lige den pris du vil. Pt. ligger gennemsnitet på 12 dollars for det hele, og betaler du over gennemsnittet får du også Heroes VI og Dark Messiah of Might and Magic med. Der er også en "all in" mulighed til 15 dollars, her er der et remastered Heroes III, Might and Magic X Legacy, starter pack for Duel of Champions, samt the Shades of Darkness -add on til Heroes VI.

Frem med kreditkortet, de skal nok tømme det påHumble Bundle's hjemmeside.

Might & Magic: Heroes VI

Relaterede tekster

6
Might & Magic: Heroes VIScore

Might & Magic: Heroes VI

ANMELDELSE. Skrevet af Christofer Olsson - GR SE

Christofer har vendt op og ned på døgnet for at klemme så mange timer med Heroes VI ind på sit skema som muligt. Er den værdige efterfølger til Heroes III endelig kommet?

Might & Magic: Heroes VI

Might & Magic: Heroes VI

PREVIEW. Skrevet af Lasse Borg

Might & Magic Heroes VI har meget at leve op til. Siden 90'erne har serien været synonymt med PC-formatet og lange, spildte nætter i selskab med riddere og fantasimonstre. Lasse fortæller.



Indlæser mere indhold