Dansk
Gamereactor
nyheder
Braid

Nyt Braid-tema koster penge

Jonathan Blow er ikke videre begejstret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Braid var et af sidste års bedste spil, og det viste på fornem vis, at man ikke behøver bruge adskillige millioner for at producere noget, der både er underholdende og som samtidig udvider grænserne for mediet.

Jonathan Blow, der er ophavsmanden til Braid, er dog ikke tilfreds med Microsofts måde at håndtere det netop lancerede Braid-tema på. Han så helst at det var gratis, men Microsoft som tilsyneladende ikke er glad for bare at forære ting væk, har smidt et prismærke på 250 Microsoft Points på herligheden. Han sagde følgende på sin egen blog:

"Desværre var vi nødt til at tage standard prisen på 250 Microsoft Points for temaet. Vi ville have gjort det gratis, men Microsoft kan ikke lide at forære ting væk. Men hvis du vil købe det, så kan du samtidig være tryg ved, at det er et af de få Premium Themes, det ikke er en reklame. Der er ingen tekst i Braid-temaet (Seriøst Microsoft, hvad sker der med Subway: Eat Freash-temaet?)

Braid
Braid
Braid

Relaterede tekster

BraidScore

Braid

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Jonathan Blow viser, at spil ikke behøver at være dyre for at forundre, overraske og underholde. Braid er et mesterværk...

3
Milepælsspecial: Braid

Milepælsspecial: Braid

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

I dag er indie-spil over det hele - der er faktisk så mange af dem, at de kæmper om opmærksomhed og Steam-udsalg og Humble Bundle-medvirken, fordi der er kommet så mange...Indlæser mere indhold