Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deathloop

Ny Deathloop trailer fokuserer på haptisk feedback på PS5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Microsoft ejer Bethesda, så kommer Deathloop til at være konsoleksklusivt på PlayStation 5 i et års tid takket være en gammel aftale. Det betyder desuden også, at Arkane har brugt ressourcer på at udvikle særlig haptisk DualSense feedback i PS5-versionen.

Og det er denne der er i fokus i den seneste trailer, der viser hvordan spillet bruger haptisk feedback og også Adaptive Triggers.

Spillet udkommer d. 14 september.

HQ
Deathloop

Relaterede tekster

DeathloopScore

Deathloop

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Deathloop virkede først alt for avanceret, men det skulle vise sig at være simplere end først antaget. Det betyder dog så sandelig ikke at det er dårligt.

Her er de nominerede til The Game Awards

Her er de nominerede til The Game Awards

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Snart er det den tid på året, hvor vi ser tilbage, ignorerer det negative og klapper os selv på skulderen over alle de positive ting, vi oplevede og opnåede i løbet af...Indlæser mere indhold