Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto: Vice City

Nye beviser peger på samling af GTA III, Vice City og San Andreas i restaureret form

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvorimod vi har hørt små rygter omkring en Rockstar-udviklet restuareret samling af henholdsvis Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas, som også kaldes "PS2-trilogien", så er der nu ved for alvor at komme fart på.

Efter at rygterne tog til henover de sidste par dage, så har Kotaku nu taget bladet fra munden, og afslører nu at netop sådan en samling er på vej, og at Rockstar sigter efter en lancering i efteråret.

Mere specifikt restuareres spillene i Unreal Engine, og vil byde på "a mix of new and old graphics". De redesigner dog UI-elementer helt og aldeles, og man skal forvente ret afgørende grafiske forbedringer. Dog noterer artiklen, at det altså stadig er PS2-spil, og at de fortsat er rodfæstet i deres lanceringsår.

Det var tilsyneladende meningen at tilbyde dem som en del af den nye version af Grand Theft Auto V, men nu skal de altså lanceres som én separat samling af tre spil.

Grand Theft Auto: Vice City

Relaterede tekster

8
Grand Theft Auto: Vice CityScore

Grand Theft Auto: Vice City

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Efter hvad der nok må betegnes som det længste forspil i mands minde, sidder GR endelig med den færdige udgave af GTA: Vice City.



Indlæser mere indhold