Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto får eksklusive bilopgraderinger til PS5 og Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Senere på efteråret udkommer Grand Theft Auto V igen igen: denne gang til Xbox Series X og PS5. Rockstar har tidligere lovet eksklusivt indhold i den nye version af spillet, men samtidigt har de været meget tilbageholdende med at melde ud, præcist hvad det nye indhold er.

Det tyder nok på, at der ikke er det store at se frem til, og denne mistanke bekræftes af den seneste udmelding fra Rockstar om det nye indhold.

"When GTA Online launches on PlayStation 5 and Xbox Series X|S later this year, select vehicles will be upgradable with all new speed improvements and more," skriver Rockstar på Twitter. These special upgrades will be available only on PS5 and Series X|S versions of GTAV — stay tuned for more details.

Et par nye biler havde næppe fået folk til at vælte bagover i ren begejstring, men det havde dog været at foretrække fremfor blot opgraderinger og tuning af de eksisterende køretøjer.

Selvom Grand Theft Auto: Online er yderst indbringende, så er mange fans skuffede over Rockstars store satsning på live service-elementer, og forhåbentligt kommer de med bedre årsager fremover til at investere i det nu otte år gamle spil endnu engang, når det udkommer til PS5 og Xbox Series X den 11. november.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.



Indlæser mere indhold