Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding Director's Cut

Kojima er ikke tilfreds med navnet på sit eget spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig løftede Hideo Kojima sløret for en nyere PS5-udgave af Death Stranding, som er blevet døbt Death Stranding Director's Cut. Det er en titel der lader til at være ret inspireret af filmverdenen, noget Kojima gør ofte, men denne gang lader det ikke til at være ham selv der har bestemt titlen.

Og det ved vi fordi han tydeligvis er ret utilfreds med den. I en dobbeltbesked på Twitter siger Kojima, at han ikke mener at "Director's Cut" er synderligt rammende:

"A director's cut in a movie is an additional edit to a shortened version that was either released reluctantly because the director did not have the right to edit it, or because the running time had to be shortened. In the game, it is not what was cut, but what was additionally produced that was included. Delector's Plus? So, in my opinion, I don't like to call "director's cut"."

Det er klart hvorfor han gerne vil skubbe imod navnet også, da det indikerer at de har tilføjet indhold der blev sløjfet i det originale spil, snarere end at have produceret helt nyt af slagsen.

Death Stranding Director's Cut

Relaterede teksterIndlæser mere indhold