Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt får DLC baseret på Netflix-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det nu seks år gamle The Witcher 3: Wild Hunt fik et stort salgsboost takket være Netflix' massive markedsføring af deres serie baseret på den samme licens for tå år siden. Efterfølgende har de to virksomheder formaliseret et samarbejde for at drage fordel af sådanne synergieffekter, og på deres WitcherCon blev vi præsenteret for et nyt initiativ, der får de to universer til at nærme sig hinanden yderligere.

Senere på året udkommer en ny version af The Witcher 3: Wild Hunt til Xbox Series X og PS5 (samt PC), der drager fordel af de nye konsollers hardware. I den forbindelse har CD Project Red afsløret et nyt cover art, som du kan se herunder, ligesom at de meddeler, at spillet vil få lidt nyt DLC baseret på Netflix-serien.

Vi kommer dog ikke til at begive os ud på nye eventyr med Geralt, da der blot bliver tale om "extra times inspirerede by the Netflix-series." Det kunne for eksempel være den rustning, som Henri Cavills Geralt bærer i serien. CD Project Red lover mere infoformation inden længe.

CD Project Red har også en ny version af Cyberpunk 2077 under udvikling til Xbox Series X og PS5, der efter planen udkommer senere på året. Dette spil får en Netflix animationsserie i 2022.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold