Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Steelrising

Spiders "historiske" rollespil Steelrising får actionfyldt gameplay-trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Franske Spiders startede med at udvikle rollespil med relativt generiske fantasy- og rollespilsverdener, men er på det seneste blevet mere inspireret af historien.

Deres kommende projekt Steelrising trækker på den franske nations definerende begivenhed, Revolutionen i 1789, men det er ikke helt, som man kender den med borgerskabet, der afsætter adlen.

I Steelrising har Kong Louis XVI nemlig bygget en hær af dræberrobotter, og som Dronning Marie-Antoinette's futuristiske livvagt Aegis skal vi støtte op om revolutionen og forsøge at afsætte den magtgale konge.

Vurderet ud fra traileren herunder, så er gameplayet denne gang mere actionpræget end tidligere, men kender vi Spiders ret vil, der også være masser af RPG-mekanikker. I trailerne fremgår også spillets udgivelsesvindue, der nu hedder juni 2022.

Steelrising udkommer til PC, Xbox Series X og PS5.

HQ
Steelrising

Relaterede tekster

0
SteelrisingScore

Steelrising

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Så er Spiders Studios næste spil endelig landet. Men er det bedre end deres forrige?Indlæser mere indhold