Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Rygte: GTA VI foregår i nutiden og har en spilbar kvindelig karakter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grand Theft Auto VI virker stadig langt langt væk, og Rockstar bliver ved at udfordre vores tålmodighed ved konstant at udgive Grand Theft Auto V på nye platforme og fokusere deres kræfter på det indbringende GTA: Online.

Derfor bliver vi nødt til at nøjes med spekulation til at fordrive ventetiden, og her leverer den kendte lækker Tom Henderson et ordentligt vognlæs af slagsen. Henderson er mest kendt for sine ret præcise information om Battlefield og Call of Duty, og han gør det i sin nye YouTube-video også klart, at informationen skal tages med et gran salt, da han ikke specialiserer sig i GTA.

Først og fremmest mener Henderson at vide, at GTA VI vil foregå i Vice City - Rockstars brutale udgave af Miami, der sidste blev set i Grand Theft Auto: Vice City Stories fra 2006. Dette spil foregik ligesom dets legendariske forgænger i 1980'erne, men det mener Henderson ikke, at det nye spil vil gøre: "I've been told that the modern title is just to fit in with GTA: Online and give the developer as much freedom as possible to release as many different DLC's as possible."

Henderson mener også, at spillets verden vil blive udvidet over tid i takt med, at der kommer udvidelser til onlinedelen, på samme måde som vi har set det i Fortnite. Der har tidligere været rygter om en mindre massiv verden ved release, da Rockstar eftersigende forsøger at undgå den crunch, der prægede udviklingen af Red Dead Redemption 2. Derfor skal vi ifølge Henderson heller ikke regne med at se spillet før 2024/2025.

Det sidste interessante rygte handler om spillets hovedpersoner. Der skulle igen være flere forskellige spilbare karakterer, og en af disse skulle denne gang være en kvinde: "What I was told about this female character is that she is essentially the bright one in the group and will be responsible for stuff such as technology and hacking."

Hendersons forudsigelser minder mest af alt om en stor gryderet bestående af tidligere rygter tilsat en smule nyt krydderi, men om ikke andet, så er det interessant at spekulere over, hvordan GTA: Online vil influere det endelige produkt.

Hvad der er helt sikkert er, at GTA VI får noget at skulle leve op til. GTA V er således historiens næstmest sælgende spil (med over 155 millioner solgte eksemplarer) kun overgået af Minecraft.

Grand Theft Auto VI

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold