Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Outriders fordobler den legendariske loot

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix har i flere omgange udtalt, at Outriders har fået en god start, og mere end 3,5 millioner spillere har prøvet kræfter med looter shooteren fra People Can Fly. Spillet havde dog en lancering præget af tekniske problemer, så de første mange patches havde nærmest udelukkende til formål at fjerne de værste bugs.

Nu kan udvikleren dog så småt begynde at se fremad, og den seneste opdatering forbedrer og balancerer spillet på en række punkter.

Den nok mest markante ændring er, at du nu har dobbelt så stor sandsynlighed for at få fingrene i legendarisk loot. Og du behøver ikke være bange for at få dupletter, for udvikleren har introduceret et system, der tjekker, om du i forvejen har en legendarisk genstand, og genererer en ny, hvis det viser sig at være tilfældet.

Du kan læse om alle ændringerne her.

Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...Indlæser mere indhold