Dansk
Gamereactor
nyheder
Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 udkommer til november

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes groft sagt to typer af farming sims. Først og fremmest er der den hyggelige af slagsen, hvor du passer dyrene (uden at slagte dem), dyrker dine afgrøder en smule og så ellers bruger det meste af tiden på at forsøge at gifte dig med nabogårdens datter eller søn. Til denne kategori hører spil som Harvest Moon, Story of Seasons og Stardew Valley.

Så er der også denne anden slags med et noget mindre romantiseret syn på landbrug. Til denne kategori hører det kommende Farming Simulator 22, der lader drive industrilandbrug i stor stil. Denne slags spil er overraskende populære, og særligt deres hjemmepublikum har den tyske udvikler Giants Software godt tag i.

Det kommende Farming Simulator 22 indeholder en række nye afgrøder samt helt friske traktorer og landbrugsmaskineri. Men den største nyskabelse er nok, at spillet bliver udviklerens første selvpublicerede spil.

Fra at være et ekstremt nicheprodukt er serien med tiden vokset sig ganske stort med en dedikeret fanbase. Og for at det ikke skal være løgn, så kommer vi næste gang til at høre mere om spillet på den såkaldte FarmCon, der løber af stablen fra den 21. til den 23. juli.

Den nyeste trailer, som du kan ser herunder, afslører også spillets udgivelsesdato, der bliver den 22. november.

HQ
Farming Simulator 22

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold