Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Frontiers

Sega: Sonic Rangers lægger fundamentet for fremtidige Sonic-titler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i maj fejrede Sega deres ikonisk maskot Sonics fødselsdag med afsløringen af tre spil: en remake af Sonic Colours, en samling af pindsvinets tidlige eventyr kaldet Sonic Origins og ikke mindst et helt nyt, stort Sonic-spil, der udkommer næst år og ifølge Segas egen pressemeddelelse hedder Sonic Rangers.

Det er svært at blive alt for begejstrede over, at Sega rydder op på loftet og støver et par ældre titler af, men Sonic Rangers virker ganske spændende - og Segas ambitioner fejler i hvert fald ikke noget.

I et interview med Sonic Stadium fortæller spillets producer og lederen af Sonic Team, Takashi Iizuka, at spillet efter planen bliver starten på en ny æra for Sonic.

"The new title in development is progressing towards a 2022 release, so I can't really call it an Anniversary title. However, Sonic Adventure laid the foundation for 20 years of Sonic titles after its release, so in the same way I really hope that this new title releasing in 2022 lays the foundation for the following future Sonic titles - that is the idea behind the challenge for the team."

Sonic Adventures var det første rigtige 3D-Sonic (Sonic 3D Blast var i et isometrisk perspektiv) og lagde ganske rigtigt fundamentet for serien fremover. Det var i sin egen ret også et ganske glimrende spil, så hvis Sonic Rangers virkeligt bliver så stort et skridt for serien, har vi noget rigtigt godt i vente. Omvendt har Sonic efterhånden skuffet mange gange i løbet af de sidste par årtier, så vi nøjes med at være forsigtigt optimistiske.

Sonic Frontiers

Relaterede tekster

5
Sonic FrontiersScore

Sonic Frontiers

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

SEGA forsøger sig med et ambitiøst redesign af Sonic-formularen, men er ambition nok?



Indlæser mere indhold