Dansk
Gamereactor
nyheder
Madden NFL 22

Madden NFL 22 til PC er baseret på last-gen versionen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge afslørede EA til færrestes overraskelse det kommende Madden NFL 22, som kommer til at få de to quarterbacks Tom Brady og Patrick Mahomes på forsiden. Det kom også frem, at spillet til Xbox Series X og PS5 vil udnytte de nye konsollers ekstra styrke til at levere skarpere AI, forbedrede bevægelser og flere andre opgraderinger.

Desværre kommer ingen af disse nye funktioner til PC-spillere. I en udtalelse til Sports Gamer Online bekræfter en EA-repræsentant, at PC-versionen er baseret på last-gen, og kommer med følgende forklaring: "It's something being explored for the future. We're still early in the transition to next-gen and right now the team is focused on making the best, quality experience on new consoles before looking to upgrade other platforms."

EA har en lang historik med at nedprioritere PC-versioner, når de skifter fokus på konsolfronten, og det gælder selv deres klart største serie. Da FIFA 21 fik opgraderede visuelle effekter til Xbox Series X og PS5, kom de ikke til PC, og inden da havde PC-spillere i flere perioder spillet en version af spillet, der slet ikke kunne måle sig med konsolversionen. Det tegner derfor heller ikke lovende for den kommende PC-version af FIFA 22, men lad os nu se til den tid.

Om alt er, så udkommer Madden NFL 22 til både gamle og nye platforme den 20. august, hvilket er et par uger inden den kommende NFL-sæson.

HQ
Madden NFL 22

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold