Dansk
Gamereactor
nyheder
Lost Judgment

Lost Judgement indeholder en spilbar Sega Master System

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Yakuza-serien og dens spinoff er ikke blot glimrende spil i deres egen ret; de er også lidt af en guldmine for fans af Sega. Således har de sidste mange udspil indeholdt arkademaskiner, hvor du har kunne spille klassikere som Virtua Fighter og Outrun.

I det kommende Lost Judgment, der er andet kapitel i den nye spinoffserie omhandlende detektiven Takayuki Yagami, behøver du ikke engang at bevæge dig ned i arkadehallen for at hygge dig med klassikerne.

I den seneste video om spillet fra udvikleren Ryu ga Gotoku Studio fremgår det, at Takayuki Yagami har en Sega Master System på sit kontor.

Konsollen udkom i 1985 i Japan, men og kom til Nordamerika året efter, inden vi europæere kunne få fingre i maskinen i 1987. I videoen kan man se udviklerne spille klassikerne Penguin Land og Alex Kidd in Miracle World. Det sidstnævnte spil får ganske snart en remaster, men det er altså 8-bit originalen, du kan prøve kræfter med i Lost Judgement, når spillet udkommer den 24. september.

Lost Judgment

Relaterede tekster

Lost JudgmentScore

Lost Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Ryu ga Gotoku Studio vender tilbage med en efterfølger til kulthittet Judgment.

5
Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i september forlod skaberen af Yakuza-serien, Toshihiro Nagoshi, Ryu ga Gotoku Studio til fordel for et job i den kinesiske virksomhed Tencent. Heldigvis...



Indlæser mere indhold