Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry 3 Blood Dragon får Netflix-serie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netflix har i løbet af de sidste par dage præsenteret en masse nye serier og projekter baseret på populærkulturelle fænomener som tegneserier og spil. På sidste dag af deres Netflix Geeked-præsentation blev der også afsløret lidt mere om de projekter de arbejder på i samarbejde med Ubisoft, og her var særligt Far Cry i fokus.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix bliver en ny seksepisoders animationsserie baseret på Far Cry 3: Blood Dragon. Det originale spil foregår i en neon-futuristisk udgave af 2007, men i følge Captain Laserhawks executive producer Adi Shankar vil seriens setting være "a cyberpunk dystopia set in 1992."

Adi Shankar var ligeledes executive producer på Netflix' Castlevania-serie og vil udfylde samme funktion på deres adaptation af Assassin's Creed. Ovre på Twitter, viser han et par billeder fra den nye serie.

Netflix arbejder også på en serie baseret på et af Far Crys hovedkapitler, men det er endnu ikke afsløret hvilket. Far Cry 6 virker dog som en fornuftigt bud.

Far Cry 3: Blood Dragon

Relaterede tekster

2
Far Cry 3 Blood Dragon får Netflix-serie

Far Cry 3 Blood Dragon får Netflix-serie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Netflix har i løbet af de sidste par dage præsenteret en masse nye serier og projekter baseret på populærkulturelle fænomener som tegneserier og spil. På sidste dag af...



Indlæser mere indhold