Dansk
Gamereactor
nyheder
The Good Life

The Good Life fra skaberen af Deadly Premonition er udskudt til efteråret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den japanske spilscene har mange skøre og excentriske udviklere men få når samme niveau som Swery65. Hans originale Deadly Premonition er stadig en stor kultklassiker, og generelt har hans spil en helt særlig stil, der minder blander japanske animetropper med europæisk surrealisme tilsat en smule David Lynch.

Lyder denne cocktail som noget får dig, så er der både godt og dårligt nyt. Den gode nyhed er, at hans nyeste projekt, The Good Life, virker til at være på rette spor vurderet ud fra den seneste trailer. Det ærgerlige er så, at selvsamme trailer afslører, at spillet nu først kommer til efteråret, og ikke nu til sommer som oprindeligt meldt ud.

Du kan se traileren herunder, men forvent ikke at blive meget klogere. Begivenhederne er vanligt skøre, og så hjælper det heller ikke ligefrem at al tekst og dialog er på japansk - på trods af, at det er en trailer henvendt det engelsktalende marked.

I The Good Life spiller du som fotografen Naomi Hayward, der besøger den lille britiske landsby Rainy Woods (i øvrigt Deadly Premonitions originale titel). Byen er eftersigende den lykkeligste i verden, hvilket måske hænger sammen med beboernes evne til at forvandle sig til hunde og katte efter solnedgang? Du kan i øvrigt også selv forvandle dig til en kat! Med andre ord: klassisk Swery65.

The Good Life udkommer til PC, PS4, Xbox One og Switch.

HQ
The Good Life

Relaterede tekster

0
The Good LifeScore

The Good Life

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Swery65's nyeste spil er virkelig, virkelig mærkeligt. Men det er samtidig også relativt underholdende!



Indlæser mere indhold