Dansk
Gamereactor
nyheder
War Thunder

War Thunder introducerer nye krigsmaskiner og en særledes eksplosiv effekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gaijin Entertainment har nu lanceret Red Skies opdateringen til deres militære online-spil War Thunder. Opdateringen bringer en masse nyt indhold som nye jægerfly, nye kort og en vildere animation til deres atombombe-effekt.

Red Skies er allerede tilgængelig og introducerer Tier VII fly, der i de mest moderne jægerfly indtil videre i War Thunder. De nye fly inkluderer det amerikanske F5 Tiger, det sovjetiske MiG-23M og kinesiske J-7E. Der er også andre nye fartøjer som det italienske kampskib Dante Alighieri, der blev anvendt under Første Verdenskrig. Tilføjelserne betyder, at vi nu runder 2.000 tilgængelige kampfartøjer i spillet.

Vi også to nye kort. Red Desert er skabt til de skrappeste tanks, mens Drowned City favoriserer mindre flådefartøjer.

Som nævnt ser eksplosionerne, når du anvender det ultimative våben, nu endnu mere destruktive ud. Du kan se kortet blive udslettet fra en række forskellige perspektiver, og en ny algoritme genererer paddehatteskyer, tågekamre og trykbølger, der realistisk påvirker himlen og objekterne rundt omkring på kortet.

Endelig er der et par ændringer i forhold til modelleringer af skade på farttøjer, hvilket du blandt andet kan se ved at anvende en af de elleve ny køretøjer, der inkluderer den tyske Marder A1-tank.

Du kan selv få syn for sagerne i traileren herunder.

HQ
War Thunder

Relaterede tekster

0
War Thunders Hot Tracks-opdatering er ude

War Thunders Hot Tracks-opdatering er ude

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

War Thunders nye Hot Tracks-opdatering er landet, og med den kommer 20 nye køretøjer til free-to-play spillet. På jorden kan du blandt andet se Japanese ST-A3 og German...

2
War Thunder kommer til Xbox One

War Thunder kommer til Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play-spillet War Thunder har i efterhånden mange år været tilgængeligt på både PC og PlayStation 4, men nu har Gaijin Entertainment offentliggjort at spillet også...



Indlæser mere indhold