Dansk
Gamereactor
nyheder
The Sims 4

Ny Sims-udvidelse lader dig dekorere dit drømmehjem

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når et nyt hovedkapitel i Sims-serien udkommer, får det næsten altid kritik for ikke at have lige så meget indhold som forgængeren. Det er en lidt urimelig kritik, men EA er på den anden side selv ude om det, da de over tid virkeligt ligger meget nyt indhold til de enkelte kapitler.

Nu er der så endnu en udvidelse tilgængelig til The Sims 4, og den går under navnet Dream Home Decorator. Indholdspakken tilfører en ny karriere kaldet Interior Decorator Freelance, der lader dig dekorere andre simmeres hjem og endda få (virtuelle) penge for det.

For at du rigtigt kan slå dig løs, så er der selvfølgelig inkluderet en hel masse stilfulde møbler og andet inventar, så du kan forvandle selv den mest ydmyge bolig til et Instagram-værdigt hjem.

Det virker til at udvalget af genstande i den nye udvidelse er både moderigtigt og varieret, men som en, der primært dekorer mit hjem med beskidt vasketøj og tomme coladåser, er jeg måske ikke den rette til at vurdere dette.

The Sims 4: Dream Home Decorater er tilgængeligt nu til PC, Mac, PS4 og Xbox One.

The Sims 4

Relaterede tekster

The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Mike Ross og Michael Kamp får det bedste ud af det virtuelle liv. Men er det godt nok?

0
Udvid din The Sims-oplevelse

Udvid din The Sims-oplevelse

ARTIKEL. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tilpas dit The Sims-spil med en eller flere udvidelsespakker, gratis indhold designet af andre spillere fra Gallery eller Mods. Se vores yndlingspakker her!

0
The Sims 4 Stuff Packs

The Sims 4 Stuff Packs

ARTIKEL. Skrevet af Sponsored

Mindre pakker, der tilføjer mere til dine simmeres liv med sjove genstande og mode.



Indlæser mere indhold