Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V får lanceringsdato til PS5 og Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rockstars Grand Theft Auto V er det næstmest sælgende spil i historien med over 140 millioner solgte eksemplarer, og inden længe kan bogholderne hos Take-Two nok lægge lidt ekstra til den i forvejen imponerende statistik.

Vi har længe vidst, at Grand Theft Auto V kommer til Xbox Series X og PS5, men nu har Rockstar meldt en udgivelsesdato ud. Den 11. november bliver dagen, hvor ejere af de nye konsoller endnu engang kan prøve kræfter med spillet, lyder det i en pressemeddelelse.

Det store open-world spil udkom første gang i 2013 til Xbox 360 og PS3, inden det året efter blev konverteret til Xbox One og PS4. I 2015 fik det så en PC-lancering, hvis popularitet i høj grad er blevet båret af GTA: Online, som der stadig lanceres indhold til den dag i dag.

Da det er tredje konsolgeneration i træk, at Rockstar lancerer det samme spil, er ikke alle fans lige begejstrede for den kommende next-gen version. Særligt da GTA VI endnu ikke er blevet annonceret.

Det bliver heller ikke bedre af, at Rockstar kalder spillet "expanded and enhanced," uden på noget tidspunkt at have meldt klart ud, præcist hvad denne ekspansion reelt går ud på. De skriver dog, at GTA V og GTA: Online vil have "new features and more."

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.



Indlæser mere indhold