Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Warzone

Over 500.000 Warzone accounts er nu blevet bannet for snyd

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Snydere kan hurtigt ødelægge oplevelsen i et multiplayer-spil, og derfor holder udviklere konstant øje med, om der er nogle, der benytter sig af ulovlige værktøjer til at få en urimelige fordel. Det gælder også Raven Software, der på Twitter skriver, at de netop har bannet 30.000 kontoer i det populære Call of Duty: Warzone.

"Banned over 30,000 malicious accounts across Call of Duty yesterday... bringing us to over half a million accounts banned in #Warzone," skriver Raven Software.

Call of Duty: Warzone har passeret 100 millioner spillere, så det vil altså sige, at omkring en halv procent af alle accounts i tidens løb er blevet bannet. Der kan være op til 150 spillere per kamp i Call of Duty: Warzone, så sandsynligheden er altså stor for, at man i tidens løb er rendt ind i en del snydepelse.

Flere Twitter-brugere brokker sig i kommentarfeltet over, at deres konto er blevet hacket og sidenhen bannet for snyd, hvilket illustrerer en anden af de store udfordringer ved at drive et online-spil.

Call of Duty: Warzone

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold