Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Næste måned byder på en ny Pokémon Presents

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I februar fik vi en begivenhedsrig Pokémon Presents-præsentation, hvor både Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl og det spændende Pokémon Legends: Arceus blev afslørede. Siden da har der været relativ stille omkring serien (udover en Katy Perry-sang selvfølgelig), men det ændrer sig måske snart.

Twitter-brugerne KeliosFR skriver, at en ny Pokémon Presents vil finde sted i næste måned, og at udgivelsesdatoen for de nye spil her vil blive afsløret.

Tweetet lyder i sin helhed:"Dw, and yep Pokémon Presents incoming early June to announce Pokémon UNITE release, BDSP release date etc."

Det er selvfølgelig ingen officiel bekræftelse, men KeliosFR forudsagde ifølge Nintendo Life i sin tid annonceringen af Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl, ligesom at timingen passer ganske udmærket i forhold til, hvornår at Nintendo plejer at afsløre udgivelsesdatoer på de Pokémon-spil, der udkommer til efteråret. Vi kan derfor nok regne med at se mere til i hvert fald Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl, når den digitale E3 inden længe løber af stablen med deltagelse af blandt andet Nintendo.

Rygte: Næste måned byder på en ny Pokémon Presents


Indlæser mere indhold