Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Remedys kommende AAA-spil går snart i "full production"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er gyldne tider i revisionsbranchen for tiden, da mange spilvirksomheder i øjeblikket har travlt med at præsentere deres årsregnskab. Men de af os, der ikke har meget forstand på hverken økonomi eller revision, har nu alligevel også lidt at glæde os over, da de offentliggjorte regnskaber ofte gemmer på spændende nyheder om selskabernes kommende udgivelser.

Således kom det frem under præsentationen af finske Remedys resultater fra første kvartal af 2021, at "Remedy's AAA game project with Epic Games is soon moving into full production."

Det vil altså sige, at udviklingen af projektet for alvor tager fart nu. Endnu ved vi ikke præcist, hvilket spil, der er tale om, men kraftige rygter går på, at der er tale om en opfølger på Alan Wake fra 2010.

For en måned siden fortalte Venturebeat-journalisten Jeff Grubb, at spillet var under udvikling, og Remedy har selv været med til at putte brænde på bålet med deres anden udvidelse til Control, der var fyldt med referencer til Alan Wake.

Det første Alan Wake var konsoleksklusivt til Xbox 360, da Microsoft udgav spillet, men da Remedy ikke længere er bundet til en konsolplatform, kan PlayStation-spillere også se frem til at prøve kræfter med det kommende spil. Med Epic som udgiver må PC-spillere dog nok indstille sig på, at skulle et smut forbi Epic Games Store.

Alan Wake 2

Relaterede tekster

Alan Wake 2Score

Alan Wake 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Remedy leverer deres mest kompromisløse spil nogensinde, og også deres bedste.



Indlæser mere indhold