Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 76

Fallout 76-udvikleren arbejder på et nyt uannonceret spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fallout 76 fik en katastrofal lancering tilbage i 2018, og Bethasdas studie lokaliseret i Austin, Texas stod med et utaknemmeligt job i forhold til at hive spillet op af dynget. Men det er de faktisk lykkedes ganske pænt med omstændighederne taget i betragtning, og nu tyder meget på, at de snart får lov til at arbejde på et nyt projekt.

Gamingbolt har spotte en jobannonce for Bethesda Austin, der lyder: "Bethesda Game Studios is seeking a qualified Server Engineer to help create and improve systems for an unannounced title."

Hvad dette spil så er, kan man endnu kun gisne om, men vi er nok mange, der går og drømmer om et Fallout 5. Da jobbet involverer "support of large-scale client/server applications," kan vi dog med en vis sandsynlig konkludere, at et online-element i en eller anden form vil indgå.

Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.



Indlæser mere indhold