Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

De allermest uheldige Outriders-spillere får snart genstande og fremskidt tilbage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Outriders lancerede for en måneds tid siden var det til en blandet reception, og stemningen blev ikke just bedre, da en række uheldige spillere pludseligt mistede al deres hårdt optjente loot og erfaring.

Udviklerne People Can Fly lovede hurtigt bedring, og nu er de klar til at levere de forsvundne genstande og karakterer tilbage til deres ejere. Indtil videre er det dog kun spillere i Gruppe A, der får deres fremgang genskabt, skriver udvikleren på Reddit.

Gruppe A består kort fortalt af de allermest uheldige spillere, der helt mistede adgang til deres karakterer og ikke længere kunne koble sig på spillets servere. De vil få alt legendarisk udstyr tilbage, mens de mindre værdigefulde genstande kun vil genskabes i begrænset omfang. Karakterens forskellige gennemførsler vil også blive bragt tilbage, om end delvise fremskridt desværre vil gå tabt.

Når Gruppe A er færdigbehandlet, vil Gruppe B begynde at få refunderet deres genstande. Gruppe B består af spillere, der mistede deres genstande, men trods alt godt kunne spille videre.

Ekstra ærgerligt for People Can Fly har det været, at de mest dedikerede spillere også er dem, der har mistet mest fremgang, så man må håbe, den polske udvikler kan få skuden vendt i den nærmeste fremtid.

Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...



Indlæser mere indhold