Dansk
Gamereactor
nyheder

Blizzards spillerbase er faldet med over 25% de sidste tre år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den seneste data fra det store og populære spilstudie Blizzard viser, at studiet har tabt omkring 29% af deres spillerbase de sidste tre år. Blizzard fortalte i sidste uge, at de har en spillerbase på omkring 27 millioner månedlige brugere, og det er altså et tal som er faldet siden 2018, hvor spillerbasen var på 38 millioner - ifølge Massively Overpowered.

En af årsagerne formoder vi er, at Blizzard ikke har udgivet et fuldt spil i over 5 år, og selvom studiet har flere titler i produktion end nogensinde før, så har spillere ikke haft adgang til nogle af dem i lang tid. For nyligt så studiet også to nøglespillere forlade det, da Overwatch instruktøren Jeff Kaplan forlod Blizzard.

Der er spil-opdateringer lige rundt om hjørnet med World of Warcrafts: Shadowlands' første store opdatering, Chains of Dominition og World of Warcraft Burning Crusade Classic formentlig i løbet af de næste par måneder. Men som sagt, så er det bare spilopdateringer og ikke fulde nye spil.

Formentlig udkommer Diablo Immortals senere i år, men vi skal ikke forvente at se hverken Diablo 4 eller Overwatch 2 før 2022.

Nu må vi se om Blizzard (på trods af sin stadig store spillerbase) kan vende skuden i løbet af de næste par år.

Hvad tror I? Hvilke Blizzard spil holder I fast i?

Blizzards spillerbase er faldet med over 25% de sidste tre år


Indlæser mere indhold