Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Endnu et leak afslører Elden Ring og hinter til en 2022-2023 lancering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

OPDATERING: Det er blevet bekræftet at det korte seks sekunders Elden Ring klip, som fremviser omgivelserne, faktisk er falskt. Det blev spottet af Reddit, men det betyder ikke leaket om en 2022-2023 udgivelse ligeledes er falskt - men det er selvfølgelig et leak, og skal tages med et gran salt. Læs den originale nyhed herunder.

Lige siden Elden Ring afsløringen har fans ønsket mere information om det interessante og spændende samarbejde mellem FromSoftware, Bandai Namco og George R.R Martin. I løbet af det sidste halve år har der været masser af spekulationer og leaks, og nu er endnu et leak dukket frem online (spottet af VGC).

Udover et par sekunders nyt fra spillet, så hinter leaket til at Kodokawa Corp - forældrevirksomheden til FromSoftware - har sagt i sin seneste finansielle rapport, at de regner med at udgive spil i sit næste regnskabsår. Elden Ring bliver ikke direkte nævnt, men da det er den mest prominente titel fra studiet, antager vi, at der er tale om dét.

Det betyder altså, at Elden Ring kan ramme fra d. 1 april 2022 til 2023. Det er lidt længere ude i fremtiden end flere af os havde håbet på, men vi må krydse fingre for at tidshorisonten holder, og at vi snart får mere at se fra spillet.

Vi krydser i hvert fald fingre for E3, hvad med jer?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.



Indlæser mere indhold