Dansk
Gamereactor
nyheder
Gearshifters

Gearshifters et et nyt "Arcade Action Shoot'em Up Roguelite" som udkommer senere i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det kommende kaotiske shoot'em up roguelite spil Gearshifters blev i dag annonceret af udviklerne Red Phandom Games og udgiveren Numskull Games. Spillet er beskrevet som et "arcade action shoot'em up roguelite" og rammer PS4, Xbox One, Switch og PC (via Steam) senere i år. Det ser dejligt kaotisk og intens ud, og er et top-down action-spil.

I kan læse beskrivelsen af spillet på deres Steam hjemmeside, som blandt andet fremhæver: Store 'Mega-Vehicle' bosskampe, ødelæggelser, eksplosioner og opgraderinger. Spillet har desuden fem historie akter, 27 forskellige baner, over 100 opgraderinger og har tilfældigt generede veje og fjender.

Vi har ikke set meget gameplay endnu, men der er en vis nostalgi følelse om dette top-down shoot'em up spil. Det ser hurtigt ud med masser af fjender og bosser, og hvad mere kan man forlange? Roguelite beskrivelsen lyder spændende, og vi er spændte på om det kommer til at lægge sig op af det populære Faster Than Light eller Hades, men vi kan ikke sige det med sikkerhed endnu.

I kan tjekke annonceringtraileren ud herunder.

HQ
Gearshifters

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold