Her er vinderen af vores store The Crew 2-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Turneringen har været lang og sej, og mange af jer har tilknyttet jeres tider i et forsøg på at vinde nogle af de fede præmier, som MSI har stillet til rådighed. Nu har vi kigget på pointtavlerne, verificeret tiderne, og er klar med en vinder.

Den finske bruger Mursu146 har sat en imponerende tid i løbet "Once Upon a Time in Brooklyn" i The Crew 2 på 2:36:356, og dermed er det officielt vindertiden. Det er i øvrigt ikke bare den hurtigste tid i vores konkurrence, men tæt på den hurtigste nogensinde. Mursu bliver fulgt tæt af finske Termiitti_92, og til sidst har vi Subnoezx.

Førstepladsen vandt en fed 32 tommer 165Hz 1440p-skærm fra MSI, andenpladsen løb med tastatur, en mus og et headset fra MSI, og til sidst har vi tredjepladsen, der vandt en MSI goodie bag.

Vi vil gerne takke alle dem der har deltaget, og vi ser frem til den næste turnering.