Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Warzone

Next-gen opdateringer er under udvikling til Call of Duty: Warzone

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty: Warzone er nu lige fløjet ind i deres tredje sæson, og der er masser af nye ændringer til både Verdansk, men også til våbnene, operatørerne og så er der selvfølgelig et helt nyt Battle Pass. Spillet har lige ramt en milepæl på 100 millioner spillere, og udover at fokusere på at skabe nyt indhold, så har Raven Software fortalt, at de arbejder på en opdatering til PS5 og Xbox Series X/S, som kommer til at inkludere understøttelse 120 Hz og brug af konsollernes SSD til hurtigere loading tider.

Creative director Amos Hodge fortalte om denne udvikling i et nyligt pressemeddelelse til Charlie Intel. Hodge fortalte, at der var et dedikeret hold på opgaven, som arbejdede på at opdaterer spillets engine til de nye konsoller. Desuden arbejder de også på en FOV slider til konsol spillerne for at udligne slagmarken lidt for cross-platform multiplayer-spillere.

Black Ops Cold War har allerede fået en lignende behandling, og selvom vi ikke har fået en konkret dato for Warzones opdatering endnu, så går der forhåbentlig ikke lang tid endnu.

Hold jer opdaterede på Gamereactor for alt Call of Duty nyt!

Hvad er jeres oplevelse med Warzones nye sæson 3?

Call of Duty: Warzone

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold