Dansk
Gamereactor
nyheder
It Takes Two

Josef Fares: "Hazelights næste spil kommer til at være bedre end It Takes Two"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den kække spilinstruktør Josef Fares og hans spilstudie Hazelight står bag det succesfulde It Takes Two, som udkom i sidste måned til gode anmeldelser. Hazelight specialiserer sig i titler som kun er co-op, og står også bag fængsels-thrilleren A Way Out.

I løbet af de seneste par år er kvaliteten af deres spil blevet højnet en hel del - både gameplay, historiefortællingen og den generelle kvalitet af spillet. Den selvsikre Fares har nu lovet, mens han talte med Push Square, at deres næste spilprojekt kommer til at være endnu bedre.

"If you ask me about our next game, I can tell you now, it will be even better than It Takes Two," fortalte Fares. "It's gonna be so crazy. That's how sure I am, like the concept, what's gonna happen, and people will be blown away."

Jeg var ærligt talt blæst væk af It Takes Two og er meget nysgerrig på hvordan Hazelights næste projekt kommer til at skulle blæse mig væk endnu en gang. Dog har Fares en historie med at overdrive en del, så nu må vi se om han endnu en gang rammer plet, eller om det bliver en fuser.

I kan læse min begejstrede anmeldelse af It Takes Two her, og ellers kan I selv hoppe ind i spillet, som er tilgængeligt til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S og PC.

It Takes Two

Relaterede tekster

It Takes TwoScore

It Takes Two

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

It Takes Two er Hazelights næste kooperative eventyr, som blander indlevende historiefortælling med fortræffeligt banedesign og unikt kooperativt gameplay.

0
It Takes Two bliver filmatiseret

It Takes Two bliver filmatiseret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Den karismatiske Josef Fares er efterhånden bedst kendt for sine succesfulde spil, der blandt andet tæller A Way Out og Game The Year Award-vinderen It Takes Two, men...



Indlæser mere indhold