Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Outriders udviklere takker fans for at holde ud under den problematiske lancering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Outriders blev lanceret i starten af april, så var dels til gode anmeldelser, men også til ustabile serverer som ikke kunne klare det pres af spillere, som forsøgte at komme ind i spillet. Square Enix havde utrolig mange problemer i starten - til stor frustration for mange, og det var lidt af en ujævn køretur til at starte med. Serverne er nu allerede blevet en del mere stabile, og Outriders udvikleren People Can Fly har nu annonceret på deres officielle Reddit-side, at de vil takke fans for at have holdt ud.

People Can Fly og Square Enix planlægger at give spillere et level-passende legendarisk våben, en level-passende mængde titanium, samt emoten "Frustration" til spilleres højeste level karakter. Du kommer til at kunne få disse belønninger hvis du spillede spillet mellem d. 31 marts og d. 11 april. Hvornår pakken rammer, vides dog ikke med sikkerhed.

Desuden har People Can Fly udtalt, at de kommer til at gå ind i de specifikke detaljer omkring den ustabile lancering på et tidspunkt i den nære fremtid.

Outriders er lige nu tilgængelig på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC og Stadia, og I kan læse vores anmeldelse her.

Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...



Indlæser mere indhold