Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Hvor er Gamereactors anmeldelse af Outriders?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Outriders' rejse har faktisk allerede været en fascinerende en, selvom spillet først ankommer i morgen. Det startede med at alle træk på skuldrene, og så den anden vej, men via en række forbrugervenlige beslutninger formåede People Can Fly at skabe interesse omkring spillet gennem ren viljestyrke.

Der er ingen mikrotransaktioner, ingen Live Service-elementer og spillet blev fremvist igennem en dyb demo. Og når ja, det ankommer på Game Pass på lanceringsdagen.

Men hvor er vores anmeldelse så henne? Se, det er lidt mærkværdigt, for Square Enix, og People Can Fly, har valgt ikke at sende anmeldelseseksemplarer ud af spillet før i dag. Det betyder at vi stort set kommer i gang samtidig med jer, og det betyder også at vores anmeldelse bliver lidt forsinket.

Vi regner med at publicere den omkring tirsdag, og inden da kommer der også lidt førstehåndsindtryk, men nu ved du i hvert fald hvad der foregår.

Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...



Indlæser mere indhold