Dansk
Gamereactor
nyheder
Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws and Legends fremviser spillets Graveyard Map i ny trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sumo Digital og Focus Home Interactive's kommende Robin Hood spil er et nyt middelalder PvPvE spil, og det udkommer inden for de næste to måneder. Udgiverne har været gode til at holde offentligheden opdateret, og har løbende udgivet nye trailers, som har fremhævet spillet, og spillets 4 klasser - Ranger, Hunter, Brawler og Mystic, som hver især er baseret på en Robin Hood karakter. Nu hvor klasserne er blevet vist frem, er Focus Home gået videre til at snakke lidt om spillets forskellige lokationer.

I den seneste trailer tager Focus Home udgangspunkt i Graveyard-mappet, som både kommer til at indeholde udendørs elementer, og indendørs. Traileren viser alt fra tungt-låste døre, til ødelagt vægge, som er hemmelige indgange, og ikke mindst en labyrint agtig katakombe. Vi bliver mere og mere nysgerrige som vi nærmer os udgivelsesdatoen d. 10 maj.

Hood: Outlaws and Legends udkommer til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S og PC d. 10 maj, og I kan tjekke den seneste trailer ud herunder, eller på Gamereactor siden for at se de fremviste klasser.

HQ
Hood: Outlaws & Legends

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold