Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Outriders-udvikler bekræfter at de ikke vil begå samme fejl som CD Projekt RED gjorde med Cyberpunk

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste spil, i denne overgangsperiode mellem konsoller udkommer på tværs af generationer, og men det er ikke alle som gør det lige så yndefuldt. Det højt forventede Cyberpunk 2077's skandale lancering har været et skræmmescenarie for mange udviklere i industrien, og har fået flere til at udtale sig om deres udgivelser på tværs af konsol-generationen, og senest har People Can Fly - studiet bag det kommende Outriders - være ude og svare på cross-gen spørgsmålet.

Studiet bekræfter, at Outriders ikke kommer til at løbe ind i samme problem, som Cyberpunk 2077 i et gruppeinterview med spillets lead designer Piotr Nowakowski og spillets instruktør Bartek Kmita (rapporteret af GamingBolt). Selvfølgelig har Outriders haft sine egne problemer, men er slet ikke i samme situation og kører helt fint på last-gen konsoller.

"I don't know exactly what challenges [CD Projekt RED] had with their game," udtalte udviklerne. "We see the results, and they were not as expected, but [we are not aware] about the exact things. It's hard to say, that's the first thing.

"Second, of course, we have our own problems that we need to overcome. And looking at the game as it plays on the consoles right now, I don't think we have similar challenges to overcome, and the game just works on consoles. [Whether] on the previous gen, on the current one, we are covered. So yeah, I don't expect as having similar issues like other developers."

Vi kan selvfølgelig ikke vide det med sikkerhed, men baseret på Outriders demoen, så lader det ikke til at være et problem på last-gen konsoller. Det er selvfølgelig givent, at next-gen versionerne kører bedre og overlegent i forhold til PS4 og Xbox One versionerne, men det giver sig selv.

Outriders' lancering er lige om hjørnet og spillet udkommer d. 1 april til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC og Stadia, og for Xbox Game Pass-abonnenter, er spillet tilgængelig på dag 1.

Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...



Indlæser mere indhold