Dansk
Gamereactor
nyheder
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm kommer til at være 20 timer langt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi skal ikke vente længe endnu før vi endelig får Oddworld Inhabitants' Oddworld: Soulstorm i hænderne. Selvom spillet er blevet forsinket gang på gang, så udkommer det i næste uge til PS4, PS5 og PC. Soulstorm foregår lige efter Oddworld: New 'n Tasty!, som var en reboot af Oddworld: Abe's Exoddus fra 1998, og var langt større og tilføjede et væld af nye mekanikker og kommandoer til Mudokonnerne. Oddworld: Soulstorm blev annonceret tilbage i juni 2020, og kommer til at være en tidsbestemt eksklusiv titel til PS4 og PS5, og kommer derefter på Epic Games Store.

Du tager endnu en gang rollen som Abe, og skal starte en revolution, og Lorne Lanning, spillets creative director skrev tilbage ved annonceringen om spillet på PlayStation Blog, "In Oddworld: Soulstorm, you will begin to understand the power of many will be needed to solve problems that the individual alone cannot. And, in typical Oddworld games, this will lead to more hilariously devastating moments, which has always been a cornerstone of the Abe games."

Så det kommer til at være et klassisk Oddworld spil, og kommer med sikkerhed til at have en masse charme og humor i sig, når det udkommer næste uge.

Desuden har Lanning afsløret, at spillet har omking 20 timers gameplay på ens første gennemspilning, og han bekræftede at der er et ton af replay-værdi i det. Ud over det, så er det blevet afsløret af spillets kører på 1440p/60 FPS på PS5, mens PS4-versionen kører på 1080p/30 FPS.

Oddworld: Soulstorm er ude d. 6 april, og PS5 versionen kommer til at være gratis for PS Plus medlemmer i næste måned.

Oddworld: Soulstorm

Relaterede tekster

1
Oddworld: SoulstormScore

Oddworld: Soulstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Med lidt forsinkelse er vi klar med dommen over Lorne Lanning og resten af Oddworld Inhabitants' forsøg på at rette op på fortiden.



Indlæser mere indhold