Dansk
Gamereactor
nyheder

Det er op til Respawn om der nogensinde kommer et Titanfall 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Titanfall 2 udkom for 5 år siden, og fans har længe ønsket et nyt spil i Titanfall-serien. Respawn Entertainment, holdet bag Titanfall, har dog hænderne fyldte med deres populære gratis battle royale skydespil Apex Legends, som er en del af Titanfall-universet, og vi er spændte på at se om der kommer en ny installation i Titanfall-serien. EA har udtalt at Respawn har frie tøjler til at gøre præcis hvad de har lyst, og det er ikke EA som holder dem tilbage.

Titanfall 2 blev mødt med positive anmeldelser, og det har fået fans til at undre sig over hvorfor en 3'er ikke er i støbeskeen. Flere har spekuleret om hvorvidt det har været EA, som har holdt Titanfall tilbage, men i et nyt interview med IGN fortæller EA's chief studios officer Laura Miele, at det ikke er sagen.

"Apex takes place in the Titanfall world and the Respawn team is incredibly proud of that legacy and brand," fortæller Miele. "That team will determine what the future holds for Apex and Titanfall. I don't believe in directing or telling games teams what to create, it has to come from the player community, and the inspiration and motivation of developers."

Det virker dog ikke særlig lovende for Titanfall 3, da Apex Legends er en stor succes både for EA og Respawn, og det virker ikke som om at det kommer til at ændre sig foreløbig. Så der kommer ikke som en overraskelse at Respawn prioriterer at opdatere Apex Legends og ikke en ny installation i Titanfall-serien, men vi kan jo krydse fingre for fremtiden.

Apex Legends er for kort tid gået i gang med deres 8. sæson, og udkommer snart til Nintendo Switch.

Det er op til Respawn om der nogensinde kommer et Titanfall 3


Indlæser mere indhold