Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Outriders demo tilbyder 3 timers gameplay

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

People Can Fly, studiet bag Outriders, udgav ved deres seneste Outriders Broadcast en ny video af det kommende skydespils demo. Videoen gennemgår grundene til at ud du bør spille demoen, lige fra indholdet til karakter customization. Du kan tjekke den ud herunder.

I demoen kommer spillere til at have adgang til det første kapitel af kampagnen - hvilket nogenlunde svarer til 3 timers gameplay. Udover dette kommer der til at være sidemissioner, som spilleren også kan klare. Så alt i alt en stor mængde gameplay tid for en demo. Demoen inkluderer alle de fire klasser - Devastator, Pyromancer, Technomancer og Trickster, og det er muligt at ændre sit udseende ved lejren.

Hvis man vil spille cross-play, så er det også muligt, men skal sættes op manuelt. Hvis du hopper ind i demoen kan du flytte din progression videre til det færdige spil når det udkommer d. 1 april til Xbox Series X/S, PS4, PS5 PC og Google Stadia. Demoen går live d. 25 februar.

HQ
Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...



Indlæser mere indhold