Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Nightmares 2

Bandai Namco vil gerne fortsætte Little Nightmares-serien uden Tarsier

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kommer ikke til at se flere Little Nightmares-spil fra Tarsier Studios. Midt i udviklingen af spillet blev de nemlig opkøbt af Embracer Group, og siden Bandai Namco ejer IP'en, så kan det partnerskab ikke fortsætte.

Men alt imens Tarsier nu skal skabe nye IP'er, så lader det til at Bandai Namco vil fortsætte serien. Bandai Namco har om ikke andet, via PCGamesN, afsløret at de er "energised to deliver more content in the future."

Præcis hvad det betyder vides ikke, men efterfølgeren blev mødt med flotte anmeldelser, så der er tydeligvis noget at hente i den verden.

Vil du gerne se en 3'er?

Little Nightmares 2

Relaterede tekster

0
Little Nightmares 2Score

Little Nightmares 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Tarsiers selvsikre efterfølger byder på stor stemning og endnu større mareridt.

0
Little Nightmares II Wilderness får demo

Little Nightmares II Wilderness får demo

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Hvis du ikke er bange af dig, så kan du nu få et kig på efterfølgeren til det svenske studie Tarsier Studios uhyggelige lille inde-hit Little Nightmares. Little...Indlæser mere indhold