Dansk
Gamereactor
nyheder
Steelrising

Steelrising starter deres første playtest session i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Steelrising blev annonceret som Spiders næste projekt ved sidste års Nacon Connect event, og hele præmissen lød for skør til at være sand. Så det var klart at vores opmærksomhed hurtigt blev grebet. Steelrising er en genfortælling af den franske revolution, der er bare den lille forskel at denne gang har King Louis XVI en hær af morderiske androider ved sin side, og det eneste håb for Paris er Marie Antoniette's bodyguard Aegis, som desuden også er en androide, som skal finde og stoppe sin skaber fra at lave flere androider til kongen. Puha... Vildt nok plot!

Spiders forrige titel var Greedfall, som blev modtaget til middelmådige anmeldelser, selvom jeg personligt synes havde et stort potentiale, og faktisk ikke var helt så dårligt som anmelderne sagde. Så det er klart at folk er lidt skeptiske, men hvis der var noget Greedfall gjorde godt, så var det spillets verdensopbygning, og det lader til at Steelrising også har en - mildest talt - unik verden.

Spiders leder nu efter playtestere til deres første playtest session i næste måned. Hvor langt spillet er i sin proces er ikke til at vide med de tidlige playtests, eller hvor mange testere Spiders søger, men hvis du er interesseret kan du undersøge dette Google doc, og forsøge at blive en del af playtesten.

Testen starter i tidlig marts og fortsætter 7-10 dage. Indtil videre vides ikke meget om spillet andet end en trailer og lidt historie, så vi må vente at se hvornår kombinationen af androider og den franske revolution, som er Steelrising kommer ud.

HQ
Steelrising

Relaterede tekster

0
SteelrisingScore

Steelrising

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Så er Spiders Studios næste spil endelig landet. Men er det bedre end deres forrige?



Indlæser mere indhold