Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Remedy har adskillige hemmelige projekter i støbeskeen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne Remedy afsløre i deres seneste finansrapport, at til trods for at de ikke udgav noget stort, nyt spil i 2020, så var det det år hvor de omsatte for aller mest. Det skyldes primært at Controls succes vokser og vokser, men de er nu også begyndt at kigge imod deres næste projekt.

Så hvad arbejder de på? Naturligvis skal de stadig færdiggøre singleplayer-kampagnen til CrossfireX, der ankommer senere på året, men hvad er der i støbekseen udover det? Det forklarer CEO Tero Virtala lidt om til GamesIndustry, hvor han forklarer at der er "adskillige" nye projekter under udvikling.

"While we continue to support and take Control further, its development team is gradually shifting to work on a new Remedy game."

Det han refererer til her er ikke projektet med kodenavnet Vanguard, som er et kooperativt spil der bygger på "world-building and narrative strengths of Remedy," men noget helt nyt. Det kan meget vel være de to projekter de arbejder på under Epic Games' udgiverlabel, der beskrives som "one AAA and one smaller-scale game, both for console and PC."

Mon det ene er Alan Wake 2?

Alan Wake 2

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold