Dansk
Gamereactor
nyheder
Avatar: Frontiers of Pandora

Massives Avatar-spil skal udkomme før deres Star Wars-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var store nyheder for nylig, da Disney officielt meldte ud at deres eksklusive aftale med EA er forbi, og at Massive, som nogle af de første, kan løfte sløret for et helt nyt Star Wars-projekt i en åben verden, som de arbejder på. For nylig talte Ubisoft så med deres investorer, og her lærte vi lidt mere om spillet, og hvordan hele tidsplanen ser ud.

Som Daniel Ahmad har påpeget efterfølgende udvikles spillet i Snowdrop-grafikmotoren, ligesom The Division, The Division 2 og det kommende "Massive Avatar Project". Og nu hvor vi snakker om det spil, så var der mange der undrede sig over hvad planen var for det, da Star Wars-spillet blev afsløret.

Men Ubisoft har allerede slået fast, at det er meningen at Avatar-spillet skal udkomme før Star Wars-spillet, som måske siger lidt om hvor langt det reelt set har igen, og hvor tidligt i processen de har valgt at afsløre det.

Det stemmer også overens med det CEO Yves Guillemot slog fast ved samme møde:

"We are at the early stage of development on the Star Wars game. The project will be headed by our Massive studio, who will make the most of their cutting-edge technology, including the Snowdrop engine, to deliver a groundbreaking Star Wars adventure."

Avatar: Frontiers of Pandora

Relaterede tekster

Avatar: Frontiers of PandoraScore

Avatar: Frontiers of Pandora

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Ubisoft kunne ikke lange konsolkoder ud før i går aftes, men heldigvis har Ben siddet med PC-versionen af spillet lidt længere.



Indlæser mere indhold