Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 7: Biohazard

Får Resident Evil 7: Biohazard en opdatering til Xbox Series og PS5?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kigger man på Capcoms finansrapport for det forgangne kvartal, så kan man se at Resident Evil 7: Biohazard fortsat sælger ganske fortræffeligt, og det bliver nok ikke værre at spillets direkte efterfølger, Resident Evil Village, udkommer om et par måneder.

Men bliver spillet mon opdateret til Xbox Series X, Series S og PlayStation 5? Det er der én insider der mener. Mere specifikt har Dusk Golem kommenteret på sagen, og blandt andet slået fast at der var en VR-version under udvikling på et tidspunkt, men som han ved meget mere om. Men han ved dog, at en next-gen opgradering er på vej.

"I know VR was in at some point, I don't know the current status. To do VR they need a consistent performance for motion sickness, I guess to see. There is other things that are 100% happening they for some reason didn't mention here though, like the RE7 Next-Gen patch though."

Har du allerede spillet 7?

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterede tekster

5
Resident Evil 7: Biohazard - Not a HeroScore

Resident Evil 7: Biohazard - Not a Hero

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ketil har fulgt Chris Redfield ned i minerne under Baker-huset for at undersøge om den gratis epilog til Resident Evil 7 er din tid og båndbredde værd.



Indlæser mere indhold